Зверев съсипа надеждите на Надал за първа титла в зала „Берси“!

от в 19:19 на 07.11.2020
Димитър Беловски

Александър Зверев се класира за финала на Мастърс турнира в Париж! Немецът победи световния №2 Рафаел Надал с 6:4, 7:5 и по този начин утре ще се изправи срещу Данил Медведев, който малко по-рано победи Милош Раонич с 6:4, 7:6(4).

Това пък от своя страна означава, че Надал няма да има възможност да спечели първата си титла от Мастърс турнира в Париж.

Световният №7 навлезе много добре в мача и успя да пробие на нула за 2:1. В следващите геймове Надал не достигна до точка за връщане на пробива и съвсем закономерно сетът отиде в полза на немеца.

Същото нещо се повтори и във втория сет, когато Зверев отново проби за 2:1. В шестия гейм Матадора имаше две поредни точки за пробив, но Зверев се защити отлично и спечели сервис гейма си за 4:2. В следващия гейм немецът пропусна четири точки за пробив и Надал намали до 4:3, а това повлия много негативно за Зверев и той допусна пробив, с който испанецът изравни. Все пак немският тенисист взе своето и проби за 6:5, а след това нямаше проблеми да затвори мача с гейм на 15.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев съсипа надеждите на Надал за първа титла в зала „Берси“! Димитър Беловски
Теми:  
александър зверев | париж | Париж - Берси | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook