Зверев се справи с Алиасим и спечели титлата в Кьолн!

от в 17:37 на 18.10.2020
Диана Андреева

След успех над Феликс-Оже Алиасим, Александър Зверев спечели титлата в Кьолн! След като се наложи с 6:3 6:3, германецът зарадва местните фенове. Саша се нуждаеше от по-малко от 90 минути, за да достигне до своя 12-ти трофей в кариерата си и първи за сезона.

Въпреки че изигра доста стабилен турнир, силите на младия канадец не достигнаха да се справи със своя почти двуметров опонент. По този начин Алиасим отново остана на крачка от дебютна ATP титла, което му се случна за трети път през сезона, след като загуби два последователни финала на старта на годината в Ротердам и Марсилия.

Въпреки че не показа най-добрия си тенис, Зверев бе по-агресивен от дъното на корта, както и се придвижваше по-умело, което му позволяваше да триумфира във важните моменти. Сервисът на германския тенисист не бе на много високо ниво, но той все пак успяваше да компенсира и допусна само един пробив за целия мач.

Алиасим от своя страна срещаше доста трудности на сервис, което в комбинация с много непредизвикани грешки не му позволи изобщо да затрудни своя опонент, предавайки се без да печели нито сет в мача.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев се справи с Алиасим и спечели титлата в Кьолн! Диана Андреева
Теми:  
александър зверев | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook