Зверев стартира с успех в Индиън Уелс, Кириос и Агут отпаднаха изненадващо

от в 06:53 на 10.03.2019
Калоян Пламенов

Александър Зверев започна с победа участието си на силния "Мастърс" в Индиън Уелс, след като при резултат 6:3, 2:0 неговия противник Мартин Клижан се отказа. По всяка вероятност заради проблем с травма. 

Двамата играха точно един час, а с успеха си германецът се класира за третия кръг на надпреварата, където ще се изправи срещу своя сънародник Ян-Ленард Щруф, който от своя страна имаше сериозни главоболия срещу литовеца Рикардас Беранкис, но все пак победи.

Междувременно Ник Кириос отпадна доста изненадващо, след като загуби мача си срещу Филип Колшрайбер, който стигна до успеха с лекота след 6:4, 6:4. Германският тенисист бе в ролята на аутсайдер, но това бе напълно нормално с оглед на факта, че Ник се намира в страхотна форма и спечели турнира в Акапулко преди броени дни.

Все пак обаче той показа стара своя слабост - непостоянството, и бързо си събра куфарите.

Другото изненадващо отпадане е на изключително стабилния испанец Роберто Баутиста-Агут. Той отстъпи на японеца Йошихито Нишиока, който от своя страна постигна победа след 7:6(3), 6:4. Taка и двамата с австралиеца Кириос си тръгват още след първите си срещи в турнира.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев стартира с успех в Индиън Уелс, Кириос и Агут отпаднаха изненадващо Калоян Пламенов
Теми:  
александър зверев | ник кириос | роберто баутиста агут | тенис турнир в индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook