Зверев за обвиненията в домашно насилие: Съвсем скоро истината ще излезе наяве

от в 11:26 на 15.12.2021
Владислав Риждов

Александър Зверев се наслади на една от най-успешните години в своята кариера, спечелвайки златния медал от Олимпийските игри в Токио и достигайки за първи път до номер 3 в световната ранглиста. Ситуацията за германеца извън корта обаче не беше толкова розова, след като бившата му приятелка Олга Шарипова отправи към него обвинения във физически тормоз, а това на моменти рефлектираше върху представянето на Зверев.

Макар и с известно закъснение, през октомври от АТР започнаха със собствено разследване на въпросните обвинения, а наскоро Шарипова заяви, че до този момент никой не се е свързал с нея, за да изложи гледната си точка по темата. От другата страна, Александър Зверев е уверен, че скоро всичко ще приключи и името му ще бъде изчистено:

"Сигурен съм, че случаят ще бъде изяснен сравнително скоро. Ние също така предприехме правни действия в Русия срещу тези, които говорят лошо за мен. Истината винаги излиза наяве. Помолих АТР да започнат това разследване още миналата година, докато бяхме в Лондон, защото ми е много трудно да изчистя името си. Надявам се това най-накрая да стане" - завърши германецът.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев за обвиненията в домашно насилие: Съвсем скоро истината ще излезе наяве Владислав Риждов
Теми:  
atp | александър зверев | атп | Олга Шарипова | световен тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook