Звездопад в Синсинати: Сестрите Уилямс и Кенин се оттеглиха от участие

от в 09:34 на 11.08.2021
Диана Андреева

Двукратната шампионка на Western and Southern Open Серина Уилямс няма да участва в тазгодишното издание на един от любимите си турнири в календара на WTA - Мастърса в Синсинати. Надпреварата ще пропуснат още Винъс Уилямс и София Кенин, а това е мното неприятна новина за местните почитатели на спорта, тъй като три от местните им любимки няма да застанат под прожекторите на корта. 

23-кратната шампионка от Големия шлем Серина Уилямс получи травмата си по време на Уимбълдън 2021, където се подхлъзна на тревната настилка след като се опита рязко да смени посоката, в която се придвжва. В Twitter тя сподели как точно се чувства и какви са плановете й за остатъка от сезона, като ето какво написа американката на своите почитатели:

"Все още съм в процес на възстановяване от контузията, която получих на Уимбълдън 2021. Болките ми в крака постепенно отшумяват и планирам съвсем скоро да се завърна на корта. Няма да крия обаче, че ще ми липсва подкрепата, която винаги съм получавала в Синсинати.", завърши Уилямс.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Звездопад в Синсинати: Сестрите Уилямс и Кенин се оттеглиха от участие Диана Андреева
Теми:  
винъс уилямс | серина уилямс | софия кенин | тенис турнир в синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook