Вожняцки се омъжи за своя дългогодишен приятел Дейвид Лий (галерия)

Оцени тази статия:
Вожняцки се омъжи за своя дългогодишен приятел Дейвид Лий (галерия) Калоян Пламенов
от в 06:44 на 16.06.2019

Каролина Вожняцки се омъжи за бившия баскетболист Дейвид Лий. Сватбата се състоя в Тоскана, в хотел Кастилион дел Боско. 

На тържеството присъстваха 120 гости, а сред тях личаха имената на Серина Уилямс и Ангелик Кербер от по-известните тенисистки в тура, както и баскетболитите Пау Гасол и Харисън Барнс, които допълниха звездното присъствие.

Датчанката и екс-баскетболистът започнаха връзка от преди три години, а в крайна сметка сватбата бе най-възможният логичен ход. 

Модното списание Vogue отдели доста внимание на тенис звездата, която заложи на сватбена рокля на известния дизайнер Оскар де ла Рента. 

"Срещнахме се с Дейвид чрез наш общ приятел", спомня си тя за първата среща между двамата.

"Помня, че когато ми предложи бях току-що спечелила турнира в Сингапур. Той ми каза, че има пръстен в чантата и в крайна сметка трябва да ми предложи. Бяхме на почивка в Бора Бора и всичко беше много романтично". 

"На круизния кораб имаше човек с малка китара, който свиреше и изведнъж Дейвид започна панически да си рови в чантата, а аз го попитах "Какво става?!". Тогава той просто ми отговори "О, нищо". И след като намери пръстена падна на коляно и ми предложи", разказва датчанката.

Оцени тази статия:
Вожняцки се омъжи за своя дългогодишен приятел Дейвид Лий (галерия) Калоян Пламенов
Теми:  
каролина вожняцки | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари



Следвайте ни в Facebook