За Сузи от Плевен: Стаховски дари ракетата, с която надви Федерер на Уимбълдън

Оцени тази статия:
За Сузи от Плевен: Стаховски дари ракетата, с която надви Федерер на Уимбълдън Георги Христов
от в 17:09 на 02.04.2019

Продължава благотворителният търг в подкрепа на Сузан Мехмедова от VI а клас на ОУ "Д-р Петър Берон" - Плевен.

"Отново имате възможност да наддавате за уникални тенис артикули, а всички събрани средства ще бъдат дарени в помощ на Сузи. Нашите приятели от Sofia Open ни предоставиха тенис ракетата на украинеца Серхий Стаховски, който побеждава Роджър Федерер в мач от втория кръг на "Уимбълдън" през 2013 година. Това е ракетата, подписана от него в паметния за тенисиста мач.

"При нас е и тенис топката, с която е играл в турнира през 2019 г. Стефанос Циципас с негов автограф върху нея. Предоставяме и картички с автографи на Григор Димитров, Давид Гофен и Даниил Медведев. Който би желал да ги притежава може да участва в благотворителния търг като предложи конкретна цена или наддава под снимката на артикула! Благодарим!", споделят от училището на своята фейсбук страница.

Както вече писахме 25 000 евро са необходими за операцията на Сузан Мехмедова. Сума, с която семейството й не разполага.

Сузи е шестокласничка в ОУ "Д-р Петър Берон" - Плевен и е диагностицирана с тумор в главата. Налага се да бъде оперирана в клиника в Турция, като освен 25 000 евро за интервeнцията, са нужни и допълнителни средства за транспорт, легализация на документи и др.

Банковата сметка за събиране на средства е:

BG68UNCR7000 1523 5227 50

BIC UNCRBGSF

УниКредит Булбанк

Сузан Севджанова Мехмедова

Оцени тази статия:
За Сузи от Плевен: Стаховски дари ракетата, с която надви Федерер на Уимбълдън Георги Христов
Теми:  
благотворителност | роджър федерер | серхий стаховски | тенис | тенис бг | тенис новини | уимбълдън

Коментари



Следвайте ни в Facebook