Александър Донски вече се подготвя в академията на Цонга!

от в 20:42 на 27.04.2021
Калоян Соколов

Александър Донски се утвърди като един от най-обещаващите български състезатели през последните години и неслучайно неизменно получава възможност да се изяви на изданията на Sofia Open, където заедно с Александър Лазаров дори имат класиране за четвъртфиналите на двойки.

Към момента 22-годишният ни състезател се намира под номер 611 в световната ранглиста, а любопитна подробност за него е, че паралалелно с тениса развива и свой канал в Youtube, където разкрива трудностите пред един играч на професионално ниво и показва колко трудно всъщност е ежедневието на един професионален атлет.

Наскоро Алекс качи ново видео именно в тази платформа, като съобщи, че вече се подготвя в академията All In. Въпросното съоражение се намира във френския град Ница, който е разположен в южната част на страната. Самият тенисист споделя, че е предприел тази стъпка, за да може да бъде конкурентен на високото ниво в турнирите от сериите "Фючърс" и чувства как се подобрява с всеки изминал ден от престоя си.

Донски обяснява колко балансирано е времето му там между часовете на корта и тези в залата, а също така не пропуска да отебележи високото качество на треньорите в една от най-реномираните тенис бази в Европа.

Сега за петата ни ракета предстои участие на надпреварата в Монастир и в най-скоро бъдеще се надяваме новата стъпка в живота на българина да го отведе до сериозни успехи в Тура!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Александър Донски вече се подготвя в академията на Цонга! Калоян Соколов
Теми:  
All In | александър донски | бгтенис | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook