Борис Бекер: Осака ще замени Уилямс и ще бъде новият лидер в тениса

от в 08:46 на 23.02.2021
Диана Андреева

Борис Бекер определено е една от най-уважаваните фигури в тенис обществеността, а феновете говорят за невероятния му стил на игра и до днес. Благодарение на успешната му кариера, мнението на бившия световен номер едно е ценено по цял свят. Наскоро в интервю за Daily Mail германецът сподели очакванията си от шампионката на тазгодишния Australian Open - Наоми Осака.

"Осака се превръща в нещо повече от тенисистка, което е добре за спорта на жените. Той просто се нуждае от лидер, който да замести Серина Уилямс. Наоми не само се представя добре, но е готова да повдигне интригуващи теми, които изискват дискусия - истинска звезда е.

Вярвам, че може да спечели Уимбълдън. Със своя стил на игра върху трева ще има по-големи шансове, отколкото на клей. Само трябва да свикне с това покритие.

Харесва ми и начинът, по който тя фино улавя ключовите моменти и довършва съперника, точно като Джокович. Страхотно е, че Наоми се появи в момента, когато Серина започва да избледнява в сянка, " цитираха думите на Бекер Daily Mail.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Борис Бекер: Осака ще замени Уилямс и ще бъде новият лидер в тениса Диана Андреева
Теми:  
борис бекер | наоми осака | осака | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook