Циципас чел за своя идол Федерер по време на кризата си след Уимбълдън

от в 15:28 на 01.08.2019
В
Стефанос Циципас продължава смело напред към трети кръг във Вашингтон, а по-рано днес гърка надделя в последователни сетове след 6:3 7:5 над Томи Пол. Със сигурност освен интересната динамична среща, която ни показаха двамата, след мача не беше по малко вълнуващо, а именно, когато младокът седна пред журналистите.

На пресконференция си след тази му победа и дойде признанието на Стефанос, който заяви, че много е мислил за срещата си от Уимбълдън от Томас Фабиано с 6:4 3:6 6:4 6:7(8) 6:3 и бил силно разочарован, до такава степен, че три дни седял затворен в хотлеската си стая в Лондон и чел книги.



Интерес прави и подбора на четива от младия грък, който наред с "Алхимикът" на Пауло Коелю, чел и книга за идола си Роджър Федерер, а именно и неговата автобиография, проследявяваща живота му. За нея Циципас призава, че е единствената интересна книга за него и споменава, колко е било важно да презареди батериите си.

Освен това Циципас заедно с брат си и приятели прекара две седмици на остров Миконос, където успя да отдъхне малко от натоварения сезон, а това оглед играта му тази нощ, изглежда се е получило. Тази вече той излиза срещу Джордан Томпсън не преди 2:30 на кортовете във Вашингтон.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас чел за своя идол Федерер по време на кризата си след Уимбълдън В

Коментари





Следвайте ни в Facebook