Глушкова след успехите в Мелбърн: Това е наградата за положения от мен труд

от в 11:32 на 25.01.2022
Диана Андреева

Денислава Глушкова е единствената българска състезателка, която все още се изявявава на Australian Open 2022. Днес тя уверено продължи към осминафиналнта фаза на юношеския турнир, след като по-рано се поздрави с нова впечатляваща победа и си осигури сблъсък с водачката в схема на надпреварата - хърватката Петра Марчинкова. 

Щом приключи и втория си мач от надпреварата, Глушкова даде кратко интервю за Българската федерация по тенис. В него тя благодари на всички, които я подкрепят и обеща, че ще продължи да се труди и за в бъдеще: 

"Чувствам като награда за моя труд това, че ми беше предложено да участвам в този престижен турнир - Аустрелиън Оупън. За успеха ми в първите два мача ми помогнаха моето постоянство, борбеност и здравата ми психика. Благодаря много на организаторите на надпреварата. Тук условията са невероятни и помагат на нас състезателите да се реализираме пълноценно. Благодаря на Българската федерация по тенис, на СК ,,Дема", на моя екип, на моето семейство и всички които ме подкрепят. Силно вярвам, че няма да ги разочаровам и в бъдещата си състезателна дейност." - завърши тя.

Източник: БФТ


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Глушкова след успехите в Мелбърн: Това е наградата за положения от мен труд Диана Андреева
Теми:  
australian open | бфт | денислава глушкова | интервю | юноши

Коментари





Следвайте ни в Facebook