Димитър Кузманов с коледен подарък към почитателите си

от в 11:40 на 08.12.2021
Диана Андреева

Димитър Кузманов ще зарадва един от своите почитатели през следващата седмица! Българинът ще подари на някой от феновете си тенис ракета, като победителят ще бъде определен от томбола, изтеглена от самия Кузманов на 14 декември. Всеки, който има желание да се включи, може да го направи като изпълни всяка от посочените стъпки в следната публикация: 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Miko (@kuzmanov.dimitar)

Втората ракета на България Димитър Кузманов изпраща най-успешния сезон в кариерата си и с нетърпение очаква началото на следващата година в Тура. Мико вече е сред най-добрите 200 на световната ранглиста, а още в началото на 2022-а ще го видим в игра след елита на мъжкия тенис, защото му предстои участие на Australian Open. 

В момента Кузманов се намира в Монте Карло, където под наставлението на своя треньор провежда последната част от предсезонната си подготовка. Съвсем скоро Мико ще отлети към Австралия, където освен в квали квалификациите на мейджър събитието, вероятно ще участва в още поне един турнир, но допълнително по темата предстои да бъде съобщено.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Димитър Кузманов с коледен подарък към почитателите си Диана Андреева
Теми:  
димитър кузманов | Коледа | кузманов

Коментари





Следвайте ни в Facebook