Дискусия на живо: Начало на сезон 2021

от в 03:08 на 05.01.2021
Калоян Соколов

Професионалният тенис на най-високо ниво се завръща през днешния ден, след като трябваше да изтърпим нова пауза от месец и половина пауза. Първите две събития от АТП Тура са тези в Анталия и Делрей Бийч, а нашите погледи определено са насочени главно към турския град, където Димитър Кузманов, Александър Лазаров и Адриан Андреев започват участието си от пресявките.

Турнирът в САЩ също няма да е лишена от интрига, тъй като ще имаме възможност да наблюдаваме някои от най-ярките млади американски таланти, постоянно напредващите Кристиан Гарин и Хуберт Хуркач, както и бомабардирите от начален удар Джон Иснър и Иво Карлович.

Безспорно най-елитна компания обаче се е събрала на дамската надпревара в Абу Даби, където ще се насладим на играта на четири състезателки от световния топ 10, сред които фигурират имената на две бивши шампионки от Шлема - София Кенин и Гарбинье Мугуруса.

Всичко най-важно около събитията в света на тениса пък отново ще коментираме заедно в нашата дискусия, където темите на разговор са повече от титлите в колекцията на Голямата тройка взети заедно.

 

 


Ето как да гледаме тенис мачовете безплатно

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Начало на сезон 2021 Калоян Соколов
Теми:  
дискусия на живо

Коментари

Следвайте ни в Facebook