Дискусия на живо: В очакване на Уимбълдън

от в 08:55 на 20.06.2022
Калоян Соколов

Само седмица ни дели от началото на Уимбълдън, а още от днес ще можем да следим изявите на българските представители в пресявките на турнира, тъй като Димитър Кузманов стартира участието си след няколко часа, а Изабелла Шиникова ще стори същото през утрешния ден. Григор Димитров и Виктория Томова пък са родните ни представители, които попадат директно в основната схема и се надяваме нашите сънародници да ни зарадват с отлично представяне в Лондон и множество победи.

Голямата интрига в мъжката надпревара се крие в поредния тенис дуел между Рафаел Надал и Новак Джокович. Матадора се впуска в преследване на трети пореден "мейджър" трофей, който ще го доближи сериозно до постигането на евентуален Календарен шлем. Със сигурност обаче сърбинът е големият фаворит в британската столица, където не е допускал поражение през последните пет години и ще бъде много трудно да бъде победен.

При дамите отново Ига Швьонтек е ясно изразената фаворитка, но световната номер едно няма особен опит при играта на трева и именно тук е големият шанс на останалите състезателки най-после да спрат серията на полякинята от 35 поредни победи, а голямата новина е свързана със завръщането на Сериня Уилямс, която може да се похвали с цели 7 титли от Уимбълдън.

Вие пък ще имате възможност за пореден път да коментирате всичко най-интересно от света на тениса в нашата дискусия на живо

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: В очакване на Уимбълдън Калоян Соколов
Теми:  
дискусия на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook