Дискусия на живо: Заключителните битки за сезона вече са в ход!

от в 14:15 на 25.10.2021
Калоян Соколов

Кулминационната част на тенис сезона до голяма степен вече отмина, но все пак интригата в Тура е налице. Тепърва ни предстои да разберем кои състезатели ще се класират за финалите в Торино, което предстои да се реши до голяма степен на двете големи предстоящи надпревари във Виена и Париж. Именно австрийската столица приема част от най-добрите тенисисти в света през тази седмица, а сред тях е и нашият Григор Димитров, който ще има нелеката задача да се изправи срещу Стефанос Циципас още на старта.

При дамите интригата също не липсва, след като световната номер едно Ашли Барти обяви оттеглянето си до края на сезона и така се освободи едно място в повече за финалната надпревара в Гуадалахара. Към момента фаворитка за неговото заемане изглежда естонката Анет Контавейт, която вчера трииумфира с титлата в Москва, а през тази седмица ще участва на състезанието в Клуж, където ще има възможност да изстръгне от Онс Жабер последната квота, която дава директна виза за мексиканския град.

Българското участие на по-ниските нива също ще ни предложи немалък брой емоции, защото ще станем свидетели на завръщането на корта от страна на Димитър Кузманов, който ще се опита да затвърди страхотните си игри от Барселона. Втората ни ракета попадна директно в основната схема на Чаланджъра в Перу, а Александър Лазаров също е на път да го последва, само че ще трябва да постигне още една победа през днешния ден, за да достигне до същинския турнир.

Вие пък отново ще може да коментирате всички най-интересни теми около любимата игра, включвайки се в нашата традиционна дискусия на живо!

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Заключителните битки за сезона вече са в ход! Калоян Соколов
Теми:  
виена | дискусия на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook