Джокович за избухването си срещу Буста: Нормално е да се случи, хора сме

от в 12:57 на 01.08.2021
Мирела Николова

Олимпийската тенис надпревара в Токио далеч не се разви според очакванията на световния №1 Новак Джокович, който изненадващо напуска японската столица без нито един медал. Сърбинът бе големият фаворит за златото на сингъл, но той не само че не успя да достигне до първата позиция на подиума, но и допусна поражение в битката за бронза срещу Пабло Кареньо Буста. Впоследствие Ноле се отказа от сблъсъка за третото място и на смесени двойки, където игра в тандем с Нина Стоянович, и по този начин лиши страната си от медал.

Самият Джокович неведнъж е засвидетелствал безграничната си любов към родината и именно тя бе главната причина той да вземе решение да отпътува за Токио. Във вчерашния сблъсък с Кареньо Буста си пролича и колко много би означавало за белградчанина да донесе на Сърбия олимпийски медал, макар и бронзов. Новак показа редица негативни реакции по време на срещата, измежду които строшена ракета и ракета, хвърлена към празните трибуни. След двубоя водачът в ранглистата бе попитан как ще коментира поведението си на корта, а ето и какъв беше отговорът на сръбския представител:

"Това беше емоционален изблик, нормално е да се случи. Не е първи път и най-вероятно няма да е последен. Разбира се, подобни неща са нелицеприятни, но мисля, че това е част от човека, който съм. Не обичам да правя подобни неща и съжалявам за поведението си, обаче всички сме хора и понякога е трудно да контролираме емоциите си", завърши 20-кратният шампион от Шлема.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович за избухването си срещу Буста: Нормално е да се случи, хора сме Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | новак джокович | олимпийски игри | токио

Коментари





Следвайте ни в Facebook