Джокович за видеото със сина си: Не мога да споря с него, той ме смята за супергерой

от в 14:55 на 29.06.2022
Мирела Николова

През тази година Новак Джокович ще може да се радва на подкрепата на семейството си по време на Откритото първенство на Великобритания, тъй като в Лондон са също така съпругата му Йелена и двете им деца Стефан и Тара. Преди няколко дни сърбинът публикува видео в Instagram, където заедно с наставника си Горан Иванишевич и кондиционния си треньор се опитват да поправят батут, но без успех. Това предизвиква забавен коментар от Стефан, който се намира в близост до тях и заявява: "Как не можеш да сглобиш един батут, а участваш на Уимбълдън".

На пресконференцията след откриващия мач на бившия №1 въпросното видео бе споменато и балканецът бе шеговито запитан дали синът му не е бил твърде суров с него, или просто има по-високи очаквания от изключително успешния си баща.

"Не мога да споря с него, тези толкова искрени и неподправени коментари. В неговите очи всеки, който участва на Уимбълдън, е супергерой. Коментарът му бе насочен не само към мен, но и към целия ми екип, тъй като според него всички ние играем на Уимбълдън. Гледайки до мен тези мускулести момчета, той не можеше да проумее как така не можем да поправим батут, а участваме на най-престижния тенис турнир. Това беше наистина забавен коментар от негова страна", отговори Ноле.

"Винаги е специално усещане да играя пред погледа на сина си. Не съм имал много възможности да изпитам това чувство, но всеки път е уникално", добави още Джокович по повод това, че Стефан присъстваше на първия му двубой през тази година на Свещената трева.

Източник: Tennis Head

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович за видеото със сина си: Не мога да споря с него, той ме смята за супергерой Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | новак джокович | стефан джокович | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook