Факти и статистики: Синсинати 2019

от в 15:52 на 12.08.2019
В
Western & Southern Open е вторият от летните северноамерикански хард корт ,,АТР Мастърс 1000" турнири, водещи до US Open. Финалът на Rogers Cup в Монреал беше в неделя, денят, в който мачовете от основната схема в Синсинати започнаха.

Петима бивши шампиони ще участват в схемата през 2019-та, като Роджър Федерер е водач в тази класация със своите седем титли. Анди Мъри, който ще направи завръщането си на турнирите поединично за първи път от януари насам, е двукратен победител, докато Новак Джокович, Марин Чилич и Григор Димитров, който в последния момент намери място в основната схема, са спечелили титлата веднъж.



Рафаел Надал също така има само един трофей в Синсинати, а интересен факт е, че той е един от четиримата играчи, които са спечелили в Канада и Синсинати в същия сезон, заедно с Анди Родик, Патрик Рафтър и Андре Агаси. За жалост обаче испанецът обяви оттеглянето си от тазгодишната надпревара преди няколко часа, малко след като се поздрави с петата си титла в Канада, което отваря долната половина на схемата в американския град изключително много, където се намираше ,,Матадора".

Повече информация за жребия на Синсинати 2019

Източник: ATP World Tour


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Факти и статистики: Синсинати 2019 В

Коментари





Следвайте ни в Facebook