Анди Мъри ще се завърне поединично на Мастърса в Синсинати!

от в 21:34 на 09.08.2019
В
Вече е ясно кога Анди Мъри ще направи дългоочакваното си завръщане в турнирите поединично на АТР тура! Това ще стане през следващата седмица на надпреварата от серията ,,АТР Мастърс 1000" в Синсинати, като шотландецът е приел ,,уайдлкард" за влизане директно в основната схема на турнира! Първоначалните планове на Анди бяха да се завърне през септември на Чаланджър надпреварите, но бившият номер едно неведнъж сподели в последно време, че се чувства страхотно и заиграва все по-добре, като появяването му на втория северноамерикански Мастърс е явно потвърждение на тези думи!

Новината бе обявена от официалния профил на АТР в социалните мрежи, а Анди ще вземе участие през идната седмица на първия си сингъл турнир от януари месец насам, когато ,,Мъза" игра в Мелбърн, където той претърпя поражение в драматичен петсетов двубой от Роберто Баутиста Агут.

В началото на сезона, преди британецът да направи операцията на бедрото си, тенис светът се опасяваше, че той ще бъде принуден да сложи край на кариерата си през тази година, но за щастие трикратният шампион от турнирите от Големия Шлем опроверга това твърдение, а ние ще можем да се надяваме, че ще му се радваме още дълго време!

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Анди Мъри ще се завърне поединично на Мастърса в Синсинати! В

Коментари





Следвайте ни в Facebook