Федерер отиде със семейството си на Алпите, за да ,,презареди батериите"

от в 15:55 на 29.07.2019
В
Финалистът от тазгодишния Уимбълдън - Роджър Федерер, бе забелязан да ,,презарежда батериите", прекарвайки качествено време с жена си - Мирка, както и с децата си на Алпите в източна Швейцария. В Алпийското си приключение Федерер не успя да се спаси от горещото време, обзело цяла Европа - дори и да се намираше в планинска зона - затова и, освен катеренето, той и семейството му решиха да се охладят в плувен комплекс в Бади.

,,Той пътува със семейството си с кемпера, те се катереха в Алпщайн и плуваха в Бади в Апенцел", каза Рено Инауен - бивш съветник на ,,Innerholden", който посрещна Роджър Федерер по време на почивката му в Алпите, цитиран от ,,Tennis Tonic".

Изненадващо, хората не разпознаха веднага известната фигура на Роджър Федерер, тъй като те се нуждаеха от подсказка, за да осъзнаят присъствието му. ,,Хората дори не го познаха в началото, чак когато някои искаха да се снимат с него, тогава стана ясно кой е там", каза местен репортер, цитиран от ,,Tennis Tonic".

Говорейки за пост-кариерните си планове, Федерер заяви, че това да имаш страхотно семейство е била една от житейските му цели, така че няма съмнение, че Федерер обича да прекарва време със семейството си.

,,Да имаш голямо семейство винаги е била лична моя мечта с жена ми, а вече имаме това и определено нямам търпение да имам по-установен живот в един момент от живота си. Да живея в Швейцария и да имам повече спокойствие от сега, така че наистина очаквам този момент...", каза Роджър.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер отиде със семейството си на Алпите, за да ,,презареди батериите" В

Коментари





Следвайте ни в Facebook