Гледайте на живо: Димитър Кузманов се изправя срещу 1/2-финалист от Шлема на Уимбълдън!

от в 15:03 на 26.06.2023
Мартин Петков

Димитър Кузманов в хода на миналата седмица избра за втора поредна година да се включи на демотурнир в Ливърпул, с което постави началото на тревния си сезон. Българинът, който наскоро остана на крачка от това да триумфира с втората си титла в Чаланджър Тура, губейки във финала в Братислава, продължава да търси дебютното си класиране за основната схема на надпревара от Големия шлем, като през миналата година Уимбълдън беше един от турнирите, на които сънародникът ни достигна решителния кръг в пресявките.

Именно на най-стария тенис турнир втората ни ракета ще опита при тазгодишното си участие да извърви целия път до същинската част на състезанието, ала жребият не се оказа особено благосклонен към него, изправяйки го срещу някогашната голяма надежда на световния мъжки тенис Хюн Чун. Южнокореецът назад в миналото постигна една от най-големите сензации в последното десетилетие, след като на осминафиналите на Аустрелиън Оупън през 2018-а година повали Новак Джокович, като впоследствие достигна и до номер 19 в класацията на АТР, ала оттам насетне контузиите го преследват неистово и последните му победа, при това на всички нива в Тура, идва в квалификациите на Ролан Гарос преди три лета.

Това само по себе си казва достатъчно за моментното състояние на бившия шампион от финалите на следващата генерация, като навярно очакванията са Мико да е тенисистът, чието представяне да определи крайния победител в срещата. Сблъсъкът пък е трети поставен в програмата на Court 5 и се очаква да стартира около 16:10 часа българско време, а ако вие искате да наблюдавате на живо откриващия двубой на Димитър Кузманов на Уимбълдън, то можете да го сторите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Димитър Кузманов се изправя срещу 1/2-финалист от Шлема на Уимбълдън! Мартин Петков
Теми:  
бгтенис | гледайте на живо | димитър кузманов | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook