Гледайте на живо: Григор Димитров излиза в битка за трофея на демотурнир във Виена

от в 21:02 на 21.10.2022
Мирела Николова

В навечерието на АТР 500 надпреварата във Виена най-добрият ни тенисист Григор Димитров взе решение да се включи в демонстративен турнир в австрийската столица, където останалите петима участници са Тейлър Фриц, Андрей Рубльов, Диего Шварцман, Карен Хачанов и надеждата на домакините Филип Мизолич. Регламентът на турнира включва изиграването на два четвъртфинала, победителите от които се изправят срещу първите двама поставени, които почиват на старта. Форматът на всеки от двубоите е 2 от 3 тайбрек сета, като изключение от това прави единствено финалът, който ще бъде във формат 3 от 5.

В първата си среща нашето момче се изправи срещу местния талант Филип Мизолич, чиято съпротива сломи след 10:7 8:0, а по-късно в полуфиналите надделя над световния №8 Андрей Рубльов след обрат с 5:7 7:5 7:5. По този начин родният ни представител намери място в сблъсъка за титлата, където му предстои да се изправи срещу Карен Хачанов, преодолял последователно Диего Шварцман и Тейлър Фриц в последователни сетове.

Двубоят между Димитров и Хачанов ще стартира непосредствено след края на спора за третото място в надпреварата, като очакваното му начало е около 21:15 часа българско време. В случай че имате желание да проследите на живо изявите на първата ни ракета, можете да го направите на следния ЛИНК.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров излиза в битка за трофея на демотурнир във Виена Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook