Great Ocean Road Open: Осака с комфортна победа, Болтър спря Кори Гоф

от в 09:36 на 02.02.2021
Диана Андреева

Наоми Осака не срещна никакви затруднения и за малко над 60 минути надви световната номер 53 Ализе Корне. В първия си официален мач за сезона японката не остави почти никакви шансове на своята опонентка и с убедителното 6:2 6:2 си осигури поне още една среща на Great Ocean Road Open.

Ако не броим загубата от Серина Уилямс на демонстративното надпревара A Day at The Drive в Аделаида миналия петък, Осака има осем поредни победи, тъй като тя за последно през 2020 участва на US Open, където спечели третата си титла от Големия шлем.

В днешния си сблъсък с Корне Наоми се представи по перфектен начин във всеки един аспект. Японката бе безгрешна на сервис и агерсивна на ретур и благодарение на това се класира за 1/8-финалната фаза, където и предстои среща с изненадата на надпреварата до момента - Кати Болтър.

Англичанката, която се намира извън топ 350 на световната ранглиста, отстрани на старта Анна Калинская, а по-рано днес се справи и с най-младата тенисистка сред първите 300 в класирането - Кори Гоф. Макар че загуби първия сет, Болтър намери сили да се завърне в срещата, за да може в крайна сметка да се наложи с 3:6 7:5 6:2.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Great Ocean Road Open: Осака с комфортна победа, Болтър спря Кори Гоф Диана Андреева
Теми:  
great ocean road | ализе корне | коко гоф | кори гоф | мелбърн | наоми осака

Коментари





Следвайте ни в Facebook