Индиън Уелс: Ще има повторение на финала от миналата година още в трети кръг!

от в 02:35 на 13.03.2022
Диана Андреева

Рутинна победа класира Камерън Нори в третия кръг на BNP Paribas Open 2022. Британецът продължи напред участието си в надпреварата след двусетов успех над Педро Мартинес, настъпил след точно 90 минути игра - 6:3 6:3. В следващия етап предстои британецът да премери сили с 18-ия поставен Николоз Басилашвили, който продължи напред, след като Фабио Фонини не излезе за мача си срещу него и така ще станем свидетели на повторение от миналогодишния финал в Индиън Уелс, който бе спечелен от Нори.

Колебливата игра на защитаващия шампион му създаде неприятности в началните минути. Британецът допусна пробив и набързо изостана с 1:3, но впоследствие стабилизира представянето си и дори за миг повече не допусна инициативата отново да бъде в ръцете на противника. Световният номер 13 не загуби нито гейм до края на сета и не след дълго излезе напред в общия резултат.

След почивката Нори пренесе отличния си тенис и продължи да доминира на корта. Плитките удари на Мартинес бяха лесна плячка за британеца, който вкарваше в действие мощния си бекхенд и добавяше към актива си точка след точка. В седмия гейм фаворитът отмъкна противниковото подаване, а по-късно удвои преднината си с нов пробив, който му гарантира и успех в двубоя.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Индиън Уелс: Ще има повторение на финала от миналата година още в трети кръг! Диана Андреева
Теми:  
индиън уелс | камерън нори | педро мартинес | тенис турнир в индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook