Категоричен старт за Кенин и Мугуруса на Уимбълдън 2021!

от в 20:31 на 28.06.2021
Диана Андреева

Без никакви колебания Гарбинье Мугуруса откри с победа кампанията си в Лондон! Независимо от неприятните метеорологични условия, испанката показа впечатляващ тенис и заслужено се справи с Фиона Феро за впечатляващите 50 минути на корта. В хода на срещата Мугуруса предаде едва един гейм, за да може след 6:0 6:1 да намери място във втория кръг на тазгодишния Уимбълдън. 

Мачът се разви изцяло по плана на световтата номер 12. Още от първите минути Мугуруса контролираше ситуацията на корта, изцяло надигравайки своята опонентка. Феро не успяваше да смогне на интензивното темпо, което Гарбинье демонстрираше, а това направи французойката изцяло безпомощна на корта. В следващия етап от турнира тя ще срещне квалификантката Лесли Патинама Керхове. 

В друга среща от деня шампионката от Australian Open 2020 София Кенин показа изигра от най-убедителните си мачове през сезона и заслужено продължи уверено към следващия етап от турнира. Без никакви затруднения тя отстрани квалификантката Синю Ванг. Четвъртата поставена надделя в последователни сетове - 6:4 6:2, за да може да си осигури сблъсък с Кристина Макхейл и Мадисън Бренгъл. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Категоричен старт за Кенин и Мугуруса на Уимбълдън 2021! Диана Андреева
Теми:  
гарбине мугуруса | софия кенин | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook