Кербер убедително се класира за полуфиналите в Маями

от в 03:33 на 31.03.2016
Tennis.bg

Ангелик Кербер се класира за полуфиналите на турнира от Premier категорията в Маями. Тя победи с 6:3, 6:2 местната надежда Мадисън Кийс за 68 минути игра.

Кийс изигра много слаб мач, в който допусна 39 непредизвикани грешки - 26 от тях само в първия сет. Германката бе много уверена и след два пробива затвори с 6:3.

Във втория сет тя още по-лесно се справи със съпротивата на опонентката си като дръпна бързо с 4:0 и впоследствие приключи с 6:2.

Така предстои повече от любопитен сблъсък между Кербер и навлизащата във все по-добра форма Виктория Азаренка в спор за място на финал.

До момента Вика води с 6:1 в преките им сблъсъци. Последният от тях обаче бе спечелен от германката и то в четвъртфиналите на Откритото първенство на Австралия през януари.

"Победих я за първи път тази година. Знам, че трябва да покажа най-добрия си тенис срещу нея - имали сме страхотни сблъсъци. Тя се представя отлично през годината. Ще опитам да се насладя на двубоя и ще съм готова," заяви Кербер по повод следващата битка, която я очаква.

Другият полуфинал ще противопостави Светлана Кузнецова и Тимеа Бачински.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кербер убедително се класира за полуфиналите в Маями Tennis.bg
Теми:  
ангелик кербер | мадисън кийс | маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook