Кирьос: Карам играчите от топ 10 да изглеждат напълно обикновено, мога да победя всеки

от в 18:22 на 26.06.2022
Мирела Николова

Ник Кирьос ще бъде сред основните заплахи на Уимбълдън, имайки предвид забележителните му качества на зелена настилка и формата, която демонстрира на подготвителните тревни турнири. При дебюта си на Откритото първенство на Великобритания през 2014-а австралиецът спря самия Рафаел Надал на осминафиналите, преди да отстъпи в следващата фаза на Милош Раонич. Преди началото на тазгодишното издание Ник отново изрази увереност във възможностите си, заявявайки как е в състояние да победи всеки един играч, а ето и какво още каза на пресконференцията преди старта:

"Играх с няколко представители на топ 10 през тази година и ги накарах да изгледат като напълно обикновени тенисисти. Знам на какво ниво се намира играта ми. Наясно съм, че ако се чувствам уверен, мога да постигна всичко. Чувствам ли, че съм способен да победя всеки, когато имам ден? Да. Добрият сън и почивка са в основата на успешните резултати.

Вече спечелих турнир от Шлема на двойки и се надявам да успея да сторя това и на сингъл. Не искам обаче да мисля за това, тъй като сега най-важното е да постигна експресни победи в първите кръгове, а по-нататък предстои да разберем".

Източник: FirstSportz

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос: Карам играчите от топ 10 да изглеждат напълно обикновено, мога да победя всеки Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | Ник Кирьос | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook