Кирьос удиви с конспирации: Земята е плоска, пирамидите в Египет - изградени от извънземни

от в 20:52 на 23.02.2023
Мирела Николова

Ник Кирьос бе принуден да пропусне турнирите на родна земя в първите седмици от годината заради разкъсване на страничния менискус и киста, като впоследствие се подложи и на артроскопска операция на коляното. В момента австралиецът продължава възстановяването си след хирургическата интервенция и въпреки че не е излизал на корта от няколко месеца насам, световният №19 все пак намери начин отново да прикове вниманието към себе си.

Роденият в Канбера тенисист се включи в подкаст на влогъра и професионален борец Логан Пол, където сподели някои меко казано нестандартни свои хипотези, които най-точно биха могли да бъдат определени като конспиративни теории. Финалистът от миналогодишния Уимбълдън заяви, че вече не може да има доверие на нищо и че е напълно възможно Земята всъщност да е плоска, а пирамидите в Египет - изградени от извънземна цивилизация.

"Вече не знам на какво да вярвам", отговори след кратка пауза Кирьос на въпроса дали Земята е плоска. "Не мисля, че пирамидите са дело на човек, а по-скоро на извънземни. Вратите са твърде големи - ние, хората, не се нуждаем от такива огромни врати. А откъде можем да бъдем сигурни, че американците са стъпили на Луната - те дори не са били близо до това да постигнат успех в това отношение."

Впоследствие Ник бе запитан и за това кой смята, че е най-великият тенисист за всички времена. "Роджър Федерер и Майкъл Джордан са доста сходни, но смятам, че статистически Новак Джокович е по-добър", отвърна Кирьос, който след това изрази пълното си несъгласие с това някой измежду Пийт Сампрас, Джон Макенроу и Андре Агаси да бъде намесван в дебата за най-великия.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос удиви с конспирации: Земята е плоска, пирамидите в Египет - изградени от извънземни Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook