Корне: Джокович винаги се е застъпвал за нас, но сега никой не го направи за него

от в 13:04 на 16.01.2022
Мирела Николова

Най-дискутираната тема не само в тениса, но и в световен мащаб през последната седмица и половина намери своята окончателна развръзка след решението на Федералния съд на Австралия да депортира Новак Джокович. Съдът и Министерството признаха, че тенисистът е имал всички необходими документи, за да влезе в страната с медицинско изключение, но тъй като би могъл да настрои австралийското общество срещу ваксинацията, бе взето решение да напусне държавата в най-кратък срок. 

Това предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, като една от първите, които изразиха своята позиция в подкрепа на световния номер едно, беше Ализе Корне. Французойката, която ще бъде първата опонентка на Виктория Томова в основната схема, заяви, че е разочарована от отношението на състезателите към случая и подкрепи Ноле с думите: "Бъди силен!". Ето и какви бяха точните ѝ думи, които срещнаха одобрението и на Ник Кирьос:

"Знам твърде малко, за да съдя ситуацията. Това, което знам обаче, е, че Новак винаги е бил първият, който се е застъпвал за останалите играчи. А сега нито един от нас не го направи за него. Бъди силен, Ноле!" - гласеше съобщението на Корне.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Корне: Джокович винаги се е застъпвал за нас, но сега никой не го направи за него Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | ализе корне | Аустрелиън Оупън 2022 | казусът джокович | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook