Кузманов стартира с победа участието си на Чаланджър турнира в Майорка!

от в 22:50 на 01.09.2021
Владислав Риждов

Димитър Кузманов започна участието си на Чаладжър надпреварата в академията на Рафаел Надал с успех над седмия поставен в схемата Каспър Жук. Мико надделя с резултат 6:3 6:4 и се класира за осминафиналите.

Българинът за пореден път доказа, че играе добре срещу съперници, които се намират над него в ранглистата и заслужено продължава напред. Кузманов показа по-добра игра от поляка и имаше инициативата през цялото време. Двамата бяха почти безгрешни в своите сервис геймове в откриващата част, с изключение на момента, когато Мико реализира пробив в самото начало. Втората ни ракета се нуждаеше само от един брейк, за да се доближи на сет от победата.

В началото на втората част и двамата можеха да се доберат до пробив, но до такъв не се стигна и равенството в геймовете продължи да бъде актуално. Все пак по-солидната игра на родния ни представител даде резултат, като той оползотвори третата си възможност за брейк в частта и открадна подаването на съперника си, а впоследтвие бе категоричен от линията за сервис, за да се поздрави с крайната победа в двубоя.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кузманов стартира с победа участието си на Чаланджър турнира в Майорка! Владислав Риждов
Теми:  
бг тенис | димитър кузманов | касър жук | обзор | тенис турнир в майорка | Чаланджъри

Коментари





Следвайте ни в Facebook