Лео Меси поздрави Надал по случай отличието му "Спортист на годината"

от в 10:20 на 08.05.2021
Тея Кръстева

Рафаел Надал бе отличен от наградите "Лауреус" за спортист на годината след изключително успешния за него сезон 2020-а. Това бе второ подобно постижение в кариерата на 20-кратния шампион от Големия шлем, слад като "Матадора" бе номиниран в същата категория през 2009, 2014, 2018 година, а през 2011-а той за пръв път се поздрави с престижното отличие. Сред номинираните през 2020-а за "Спортист на година" бяха още Джошуа Чептегей, Арманд Дуплантис, Луис Хамилтън, Леброн Джеймс и Роберт Левандовски.

Едно от най-големите имена в света на футбола - Лионел Меси, не пропусна да поздрави Надал за неговото постижение, а моментът не остана незабелязан от ATP Tour:

"Здравей, Рафа! Исках да те поздравя за спечелената от теб награда, която е повече от заслужена. Със своята упорита работа, постоянство и фактът, че винаги си бил на върха след толкова много години, ти си пример за всички нас. Изпращам ти своите най-топли и искрени поздравления!"

Топлото обръщение от страна на нападетеля в каталунския отбор "Барселона" е изключително специално, имайки предвид факта, че Рафа е огромен фен на Реал Мадрид. Въпреки това 20-кратният шампион от Големия шлем вярва, че Лионел Меси е един от най-добрите спротисти в историята на футбола.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лео Меси поздрави Надал по случай отличието му "Спортист на годината" Тея Кръстева
Теми:  
рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook