Макенроу: Готов съм да се обзаложа, че Джокович ще спечели US Open

от в 11:36 на 25.08.2021
Мирела Николова

Няколко дни преди началото на Откритото първенство на САЩ световният тенис елит е в трескава подготовка за старта на четвъртия турнир от Големия шлем за годината. Големият въпрос е ще успее ли Новак Джокович да спечели своята 21-ва "мейджър" титла, а с това да оформи Календарен Голям шлем и да излезе напред със солидна преднина пред Роджър Федерер и Рафаел Надал в битката за величие. Джон Макенроу е категоричен по въпроса, след като заяви, че според него сърбинът е сигурният шампион на идния US Open.

"Очаквам, че Новак ще спечели турнира, готов съм да се обзаложа. Още преди Уимбълдън чувствах, че ще спечели четирите "мейджър" надпревари в една година. Имах усещането, че ще загуби на Олимпиадата, и така и стана. Форматът два от три сета, горещото време, липсата на фенове - мисля, че всичко това изигра своята роля. Разбира се, топлината може да бъде проблем за всеки играч и може да бъде от решаващо значение особено ако мачът е част от дневната сесия.

Въпреки това обаче смятам, че Джокович ще бъде шампионът. Този огромен залог - да постигне нещо, което не е правено от 1969-а година насам, прави турнира изключително вълнуващ. Също така той ще спечели още два или четири трофея от Шлема, което безспорно ще го направи най-великия тенисист за всички времена", завърши американската тенис легенда.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Макенроу: Готов съм да се обзаложа, че Джокович ще спечели US Open Мирела Николова
Теми:  
atp | us open | джон макенроу | интервю | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook