Манарино с първа победа в Сингапур; Милман не взе нито сет на Ебдън

от в 14:27 на 25.02.2021
Диана Андреева

Адриан Манарино се нуждаеше от малко над 100 минути на корта, за да може да открие участието си на Singapore Open с победа. Французинът се справи в последователни сетове - 6:3 7:5, със 181-ия в света Роберто Маркора и по този начин се класира за 1/4-финалната фаза на надпреварата.

Към момента Манарино не показва особено убедителни резултати, като 1/2-финалистът на Sofia Open 2020 все още не може да намери своя ритъм. На AO той отстъпи в последователни сетова на Александър Зверев в трети кръг, а по-рано взе участие в ATP 250 турнира в Делрей Бийч, но отпадна още на старта от Камерън Нори.

Днес за пореден път Манарино не демонстрира страхотна игра, но постоянство в ударите и ефективен начален удар му позволиха да се поздрави с успех и да си осигури участие в следващия кръг, а там го очаква Раду Албот, който по-рано надделя над Яник Ханфман - 6:7(2) 7:6(7) 6:3.

В друга среща на кортовете в Сингапур Джон Милман отстъпи на своя сънародник Матю Ебдън. Бившият световен номер 39 и четирикратен шампион на ATP при каретата, участващ в надпреварата с wild card, не даде нито сет на своя опонент, затваряйки двубоя в своя полза с 6:4 6:1 след малко над един час игра. Следващото препятствие по пътя му ще бъде друг австралиец, а именно Алексей Попирин, който през вчерашния ден отстрани третата ни ракета Адриан Андреев.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Манарино с първа победа в Сингапур; Милман не взе нито сет на Ебдън Диана Андреева
Теми:  
адриан манарино | джон милман

Коментари





Следвайте ни в Facebook