Новак също отдаде почит на Коби Брайънт

от в 12:27 на 28.01.2020
Павел Димитров

Новак Джокович почете паметта на един от най-великите баскетболни играчи за всички времена Коби Брайънт, който си отиде от този свят в неделя. Сърбинът излезна с тренировъчно горнище с инициалите на Коби и двата номера, с които легендата на Лейкърс игра в кариерата си - 8 и 24, за мача си срещу канадеца Милош Раонич.

В понеделник Джокера публикува прочувствено сбогуване с Брайънт в социалната мрежа Инстаграм, наричайки американеца "ментор и приятел". Същото повтори и днес в интервюто на корта, като не сдържа сълзите си.

Във вчерашния ден подобен жест направи и Ник Кириос, който излезна да загрява за мача си с Надал с потник на ЛА Лейкърс с №8.

Плеяда от най-известните имена в света на тениса се включиха с различни послания в памет на Коби Брайънт в последните дни. Сред тях бяха Рафаел Надал, Мария Шарапова, Григор Димитров, братята Брайън, Коко Гоф и много други.  

Легендата на баскетболния Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт загуби живота си в неделя в катастрофа с частния му хеликоптер. На борда освен него е била и 13-годишната му дъщеря Джиана, и още седем души, като за съжаление никой от тях не е оцелял.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Новак също отдаде почит на Коби Брайънт Павел Димитров
Теми:  
australian open | коби брайънт | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook