"Основната ми цел за сезона е да бъда добър баща": Световният №25 с любопитно изказване

от в 17:41 на 10.01.2024
Мартин Петков

Лоренцо Музети изпрати крайно разочароваща 2023-та година, по време на която не съумя да затвърди силните си резултати от предходната тенис кампания, като остана без трофей и на практика единственото му постижение бе победата срещу Новак Джокович на Мастърса в Монте Карло. В началото на новия сезон представянето на 21-годишния италианец продължава да крие сериозни въпросителни, предвид факта че той допусна ранно поражение на турнира в Хонг Конг, но пък за сметка на това днес демонстрира страхотен тенис и преодоля Джордан Томпсън на старта в Аделаида с убедителното 6:4 6:1.

В минутите след края на успеха си, световният номер 25 даде кратко интервю на корта, при което бе запитан за това какви са целите му през 2024-та година, на което Музети даде повече от любопитен отговор:

"Основната ми цел за сезона е това да опитам да бъда добър баща. Това е така, защото в близките два месеца за мен предстои да стана татко. Нещото, което искам в момента, е просто да бъда страхотен баща.", сподели италианецът, който се класира за четвъртфиналите в турнира и го очаква среща с Александър Бублик.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tennis TV (@tennistv)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Основната ми цел за сезона е да бъда добър баща": Световният №25 с любопитно изказване Мартин Петков
Теми:  
atp | Аделаида | интервю | лоренцо музети | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook