Програма: Кузманов отново на корта в четвъртък в спор за място в основната схема на Уимбълдън

от в 00:29 на 23.06.2022
Мирела Николова

Настоящата седмица се развива по великолепен начин за втората ни ракета при мъжете Димитър Кузманов, който вече е на крачка от най-значимия успех в досегашната си кариера, а именно класиране за основната схема на Уимбълдън. В първите два етапа от квалификационния турнир пловдивчанинът записа победи съответно над местния представител Чарлз Брум и деветия поставен Педро Качин, за да намери място в третия и последен кръг на пресявките.

В битка за място в основната схема на Откритото първенство на Великобритания родният ни представител ще се изправи срещу световния №207 Енцо Куако, който има зад гърба си едно участие в същинската част на турнир от Шлема, датиращо от Ролан Гарос през миналия сезон. До този момент двамата имат две изиграни срещи помежду си, като всяка от тях е завършвала с успех за родения в Пловдив тенисист.

Предстоящият двубой ще открие програмата на корт №1 в четвъртък, което означава, че началото му ще бъде поставено в точно 13:00 часа българско време, а вие отново ще имате възможност да го проследите пряко на обичайните линкове в Tennis.bg.

Корт 1 (начало 13:00 часа):

1. Димитър Кузманов - Енцо Куако

2. Луиза Чирико - Катинка фон Дайхман

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма: Кузманов отново на корта в четвъртък в спор за място в основната схема на Уимбълдън Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | димитър кузманов | квалификации | програма | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook