Рубльов откри кампанията си на Australian Open с лесен успех

от в 05:52 на 18.01.2022
Диана Андреева

Андрей Рубльов трябваше да открие кампанията си на Australian Open с мач срещу Джанлука Магер. Руснакът започна бавно участието си в "Мелбърн Парк", но след трудното начало, лиши срещата от интрига и се поздрави с крайното 6:3 6:2 6:2. Така Рубльов си осигури сблъсък със световния номер 93 Ричард Беранкис в следващия етап от турнира. 

Магер започва срещата на много високи обороти. Той успяваше да oказва голяма съпротива на своя съперник и навакса мигновено допуснатия ранен брейк, за да се предпази от сериозно изоставане в началните минути. Поставеният състезател нямаше никакви проблеми от 3:3 и комфортно излезе напред в резултата, а не след дълго откри общия резултат в своя полза. 

Оттам насетне инициативата беше изцяло в ръцете на Рубльов. Както във втория, така и във третия сет световният номер шест пласираше феноменални форхенди от основна линия, които правиха Магер да изглежда като новобранец на корта, защото италианецът просто нямаше с какво да се противопостави. Това беше и причината без нито капка колебания Рубльов да сложи точка на мача в своя полза след по-малко от 90 минути игра.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов откри кампанията си на Australian Open с лесен успех Диана Андреева
Теми:  
australian open | андрей рубльов | Аустрелиън Оупън | Аустрелиън Оупън 2022 | джанлука магер

Коментари





Следвайте ни в Facebook