С поглед към идния сезон: Григор Димитров добави нов турнир в календара си!

от в 22:05 на 29.11.2022
Мирела Николова

Тенис сезонът вече официално приключи и повечето играчи се наслаждават на малкото си почивни дни, с които разполагат преди старта на идната година. Най-добрият ни тенисист Григор Димитров не направи изключение и през последните няколко дни бе в Милано, откъдето публикува серия от снимки в профила си в Instagram. Първата ни ракета обаче далеч не е изоставил подготовката си за предстоящия сезон и често публикува кадри от интензивните си занимания във фитнеса заедно със своя кондиционен треньор Себастиен Дюран.

Димитров ще се завърне на корта още в края на декември, тъй като заедно с Димитър Кузманов, Адриан Андреев, Виктория Томова, Изабелла Шиникова и Гергана Топалова предстои да представят България в новосъздадената отборна надпревара United Cup (29 декември - 8 януари). Впоследствие за нашето момче предстои участие в Откритото първенство на Австралия (16-29 януари).

През днешния ден пък бе потвърден нов турнир в календара на хасковлията за 2023-та година, а именно АТР 250 надпреварата в Делрей Бийч, която ще се състои в седмицата между 13 и 19 февруари и съвпада с провеждането на турнирите в Ротердам и Буенос Айрес. Досега българинът има само две участия в състезанието във Флорида, едното от които датира от настоящата година, когато достигна до четвъртфиналната фаза, побеждавайки Мичъл Крюгер на старта и отстъпвайки на Джон Милман в битката за място на полуфинал.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
С поглед към идния сезон: Григор Димитров добави нов турнир в календара си! Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | делрей бийч | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook