"Селена Гомес може да спечели трофея": Небивалиците, които изрекоха зрителите на Уимбълдън

от в 18:37 на 09.07.2023
Мирела Николова

Посещение на Уимбълдън може да е сред най-съкровените мечти на голяма част от тенис почитателите по света, но се оказва, че в публиката на турнира има известен брой зрители, които всъщност си нямат ни най-малко понятие от този спорт и участниците в Шампионата. Това показва любопитен видео експеримент, в който известният австралийски комедиант Джон-Бърнард Кайроуз решава да изпита познанията на някои от посетителите, задавайки им меко казано налудничави въпроси с цел да открие "фалшивите фенове", а техните нелепи отговори помагат на клипа да събере повече от 2 милиона гледания в TikTok.

"Смяташ ли, че младата испанка Селена Гомес може да извърви целия път до титлата тази година?", гласеше един от въпросите. Последва светкавичен отговор: "Силно се надявам да успее. Испанската тенис школа е страхотна и изгражда забележителни състезатели".

Друг от зрителите също не забеляза нещо необичайно във въпроса дали Дуа Липа има шансове да спечели трофея и предрече сериозен успех за поп звездата на Уимбълдън: "Определено може да триумфира тук. Освен това тя е британка и ще разполага с подкрепата на цялата публика зад гърба си".

"Кейтлин Дженър имаше проблеми в първия си двубой тук и вероятно ще трябва да предприеме по-офанзивен подход в следващите кръгове, за да има шансове за трофея. Смятате ли, че ще спечели Уимбълдън?", бе друг от провокативните въпроси. "Взимайки предвид всички обстоятелства, тя несъмнено е добра тенисистка. Мисля, че има всички шансове да стане шампионка, ако както каза и ти, успее да бъде по-агресивна", разсъждава дамата.

Бразилската ММА звезда Аманда Нунеш, смятана за най-великата жена ММА боец, също попадна в списъка с фаворитки на една от зрителките, а цялото видео можете да изгледате тук:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Селена Гомес може да спечели трофея": Небивалиците, които изрекоха зрителите на Уимбълдън Мирела Николова
Теми:  
интервю | любопитно | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook