След въпрос за предишната си връзка с Кирьос: Томлянович изригна към журналистите

от в 17:42 на 07.07.2022
Мирела Николова

Айла Томлянович дебютира в четвъртфиналната фаза на турнир от Големия шлем през вчерашния ден, където обаче допусна поражение от Елена Рибакина след близо 2 часа престой на корта. След двубоя австралийката остана разочарована от поведението на журналистите спрямо нея на последвалата пресконференция, които по нейни думи са се интересували повече от любовната ѝ връзка с Ник Кирьос в периода от 2017 до 2018 година, отколкото от изявите ѝ на корта.

Преди няколко дни се появи информация, че друга бивша приятелка на австралиеца - Киара Пасари, го е призовала в съда, обвинявайки го в домашно насилие. Именно с тази тема е бил свързан и първият въпрос към Томлянович на вчерашната ѝ пресконференция, с който журналистът е искал да разбере дали отношението на Кирьос към нея е било също толкова грубо, колкото това към Пасари.

Впоследствие австралийката използва социалните си мрежи, за да изрази възмущението си от това, че медийното внимание е било насочено повече върху личния, отколкото върху професионалния ѝ живот:

"Доста е разочароващо, когато след почти двучасова битка на четвъртфиналите това е първият въпрос, който журналистът избира да ми зададе. Впоследствие също не ме попита нищо, свързано с мача. Сега заглавията ще бъдат предимно за това. Постарайте се повече!", написа в Twitter родената в Загреб състезателка.

 

 


Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
След въпрос за предишната си връзка с Кирьос: Томлянович изригна към журналистите Мирела Николова
Теми:  
wta | айла томлянович | интервю | любопитно | Ник Кирьос

Коментари

Следвайте ни в Facebook