"Съжалявам, тате, но това е по-важно от тениса": Защо Джокович не е с децата си в Париж

от в 14:36 на 02.06.2023
Мирела Николова

Новак Джокович вече изигра своите първи две срещи на тазгодишния Ролан Гарос, като впечатление направи липсата на неговото семейство в ложата му. Сърбинът все по-често пътува заедно със съпругата и децата си по турнирите в Европа, но тазгодишното Открито първенство на Франция прави изключение поне засега. Самият Ноле обясни по време на една от пресконференциите си защо децата му не са заедно с него на надпреварата в Париж, цитирайки дословно какъв отговор е получил от 8-годишния си син Стефан.

"Те не са тук с мен, но може би ще дойдат след няколко дни, ако все още съм част от турнира. Стефан е на 8 години, Тара е на 5. Стефан сега замина на училищна екскурзия. Разговарях с него и той знаеше, че трябва да замина за Париж, за да участвам на Ролан Гарос, но ми каза следното: "Съжалявам, тате, но това е по-важно, искам да бъда сред природата, да играя с приятелите си и да правя други неща. Може би ще се присъединя към теб по-късно". Казах му, че напълно го разбирам и го подкрепям в това. 

Синът ми се интересува от тенис, докато дъщеря ми обича конна езда и балет. Тя е невероятна, душичката ми... Трудно ми е да й откажа, независимо за какво става въпрос. Всеки друг баща, който има дъщеря и е на мое място, ще разбере какво имам предвид. Чувствам се истински благословен и благодарен, че имам съпругата ми Йелена, която се грижи прекрасно за тях и е най-добрата майка, която те могат да имат", споделя двукратният шампион в Париж, който ще опита да завоюва своята 23-та титла от Големия шлем.

Източник: FirstSportz

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Съжалявам, тате, но това е по-важно от тениса": Защо Джокович не е с децата си в Париж Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | йелена джокович | любопитно | новак джокович | ролан гарос 2023 | стефан джокович | тара джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook