Тъжен край за 3-кратния шампион: Мъри не излезе на корта в Торонто за мача си със Синер

от в 06:37 на 11.08.2023
Калоян Соколов

Анди Мъри се оттегли от Мастърса в Торонто. Трикратният шампион трябваше тази нощ да излезе в осминафинален сблъсък срещу Яник Синер, но е получил травма е областта на коремните мускули и така младият италианец продължи без игра към четвъртфиналната фаза, където го очаква среща с винаги непредсказуемия Гаел Монфис, когото е побеждавал три пъти в общо четирите срещи помежду им.

"Имам контузия в областта на коремните мускули и за съжаления няма да мога да играя тази вечер. Наистина съжалявам за създалата се ситуация. Чувствам се все едно съм ви подвел. Много рядко съм бил в тази ситуация през кариерата си и наистина е ужасно. Това може да е последното ми изобщо участие в Торонто и би било отвратително, ако всичко завърши по този начин.

Сблъсках се със сходен проблем през миналия сезон, когато заради това трябваше да пропусна турнира в Куинс, но бях готов за Уимбълдън. Отне ми около 10-12 дни, за да се възстановя напълно. Сега проблемът не е толкова сериозен, но винаги съществува опасността да влошиш нещата, ако се опиташ да играеш в подобно състояние. Ще видим как ще се развият нещата и се надявам да се почувствам по-добре през следващите дни" - заяви бившият номер едно пред феновете в Торонто.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тъжен край за 3-кратния шампион: Мъри не излезе на корта в Торонто за мача си със Синер Калоян Соколов
Теми:  
atp | анди мъри | торонто | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook