Тенис празник: Пиронкова, Томова, Шиникова и Костова на корта в сряда (програма)

от в 00:33 на 23.06.2021
Мирела Николова

Квалификациите на третия за годината турнир от Големия шлем - Уимбълдън, вече започнаха, като някои състезатели изиграха своите откриващи двубои и намериха място в следващата фаза на пресявките. Сред тях е и Изабелла Шиникова, която на старта надигра Франческа Ди Лоренцо, а днес ѝ предстои отново да излезе на корта. Освен нея в игра ще видим и останалите ни три представителки при дамите.

Първата ни ракета при жените Цветана Пиронкова ще открие участието си на Уимбълдън с двубой срещу Усуе Майтане Арконада, намираща се на 172-ра позиция в световната ранглиста. Срещата между двете тенисистки, която е и първата такава помежду им, е първа в програмата на корт 9 и ще започне в 13:00 часа българско време.

Виктория Томова, която е и втора поставена в схемата на квалификациите, ще срещне световната №221 Ирен Бурийо Ескориуела. Двете също не са се изправяли една срещу друга в официален мач, а днешният им двубой открива програмата на корт 5 и ще стартира в 13:00 часа българско време.

Елица Костова също започва участието си в Лондон днес, като тя ще се изправи срещу 21-годишната австралийка Дестани Аява, която е под номер 223 в световната класация. Мачът между двете също е с начален час 13:00 часа българско време, тъй като е първи в програмата на корт 17.

За място в третия квалификационен кръг пък ще спори Изабелла Шиникова, която вече записа един успех на старта, а днес ще премери сили с Клеър Лиу. Нейният двубой е последен на корт 17 и очакваното му начало е не преди 19:30 часа българско време. 

Пълната програма за Ден 3 (сряда) в Лондон: 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тенис празник: Пиронкова, Томова, Шиникова и Костова на корта в сряда (програма) Мирела Николова
Теми:  
бгтенис | виктория томова | елица костова | изабелла шиникова | квалификации | програма | уимбълдън | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook