Тенисист извън първите 150 е първият опонент на Григор Димитров в Делрей Бийч!

от в 20:57 на 15.02.2022
Мирела Николова

Само след броени дни най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще се завърне на корта в игра след Откритото първенство на Австралия с участие на турнира от категория АТР 250 в Делрей Бийч. Припомняме, че сънародникът ни бе заразен с COVID-19, което попречи на плановете му да се включи в надпреварата в Далас през миналата седмица, и прие "уайлд кард" за състезанието във Флорида, за да успее да натрупа достатъчно игрова практика преди Мастърсите в Индиън Уелс и Маями.

Днес стана ясен и първият съперник на нашето момче в Делрей Бийч и това е представителят на домакините Мичъл Крюгер, който на старта се наложи над 83-ия в света Джордън Томпсън. Макар американецът да влезе в двубоя като аутсайдер, той демонстрира отлично ниво на игра и превъзхождаше опонента си в хода на цялата среща, за да успее да затвори сблъсъка в своя полза с категоричното 6:2 6:4. 

28-годишният Крюгер понастоящем заема 164-ата позиция в световната ранглиста, а върховото му класиране е №147, постигнато в края на миналата година. Той се изявява главно на Чаланджър надпревари, като до този момент има едва 4 победи на ниво АТР от общо 16 изиграни мача. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тенисист извън първите 150 е първият опонент на Григор Димитров в Делрей Бийч! Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | делрей бийч

Коментари





Следвайте ни в Facebook