"Ти беше най-добрата": Кирьос се сбогува със своята баба и се отказа от Ролан Гарос

от в 13:59 на 17.05.2023
Калоян Соколов

Настоящата година определено не е от най-лесните за Ник Кирьос, който се подложи на операция на коляното през месец януари и все още не е изиграл нито един официален мач през сезона. Добрите новини обаче бяха свързани с обстоятелството, че Кирьос вече премина успешно през периода на рехабилитация и можехме да го видим как тренира на пълни обороти в своята родна Канбера. Финалистът от Уимбълдън дори беше дал обещание, че ще се завърне за Ролан Гарос, защото иска да заведе своята приятелка Костен Хатци в Париж, но изглежда тази роматична тенис авантюра няма да се състои, защото австралиецът се отказа от участие в Париж, а вероятната причина е вчерашната кончина на неговата баба.

74-годишната жена е майка на неговия баща Йоргос и се спомина след дълго боледуване от рак. Бабата на Ник до последно е следила неговите изяви и се е радвала на успехите му, съдейки по нейните снимки, които бяха публикувани от бившия световен номер 13. Там можем да видим как Лица Кирьос е грейнала от щастие, държейки в ръка вестник, където на първа страница стои изображение на нейния внук и Танаси Кокинакис, като двамата държат в ръце шампионската купа от Аустрелиън Оупън.

"Изглежда в момента просто не мога да си почина. Почивай в мир, бабо! Ти беше най-добрата, която можехме да поискаме. Отиди и се наслаждавай на времето си с дядо" - написа тенисистът в социалните медии.

Припомняме ви, че наскоро Кирьос изживя и друга екстремна ситуация, след като колата на неговата майка беше открадната, а самият престъпник заплаши нея с пистолет, но в крайна сметка сагата завърши благополучно и въпросният мъж беше възстановен, а автомобилът беше върнат на Норлайла Кирьос, която не е пострадала по никакъв начин.

Отказването на австралиеца от турнира пък означава, че към момента Григор Димитров би заел последната 32-ра позиция сред поставените играчи на състезанието.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Ти беше най-добрата": Кирьос се сбогува със своята баба и се отказа от Ролан Гарос Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook