Тиафо с шеговито изказване към Зверев: Мразя те, не мога да те понасям

от в 21:52 на 31.10.2021
Мирела Николова

Александър Зверев е новият шампион на АТР 500 турнира във Виена, след като във финалния двубой надделя над тръгналия от квалификациите Франсис Тиафо, слагайки край на феноменалната му серия в австрийската столица, където през последните дни записа престижни победи над топ поставения Стефанос Циципас и Яник Синер. Самият американец определи изминалата седмица като най-добрата в кариерата си, изтъквайки енергията, получена от публиката по трибуните, като основополагаща за страхотните му изяви и невероятната атмосфера по време на мачовете му, като също така в познатия си шоуменски стил се пошегува със Саша, обръщайки се към него на церемонията по награждаване с думите:

"Мразя те, не мога да те понасям. Познаваме се, откакто бяхме 10-годишни. Със сигурност ще бъдеш един от тенисистите в Залата на славата, ще спечелиш множество титли от Шлема и ще бъдеш номер 1. Ти си специален, продължавай в същия дух!".

От своя страна, Зверев също отвърна в шеговит дух на днешния си съперник: "Ако спреш да правиш глупости, ще се издигнеш в класацията. Ти си един от най-талантливите играчи в Тура. Искам да те видя не просто в Топ 30 или Топ 20 - ти заслужаваш да бъдеш сред най-добрите десет. Тенисът има нужда от теб!".

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тиафо с шеговито изказване към Зверев: Мразя те, не мога да те понасям Мирела Николова
Теми:  
atp | александър зверев | виена | интервю | любопитно | франсис тиафо

Коментари





Следвайте ни в Facebook