"Толкова много любов в една снимка": Мадалина Геня се завърна в ложата на Григор за Уимбълдън

от в 11:28 на 07.07.2023
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров затвърждава отличните впечатления, които остави при участието си в подготвителния турнир на трева в Куинс, пренасяйки страхотната си игра и на Уимбълдън. Родният ни представител вече постигна две поредни изключително убедителни победи на "свещената трева", надделявайки над Шо Шимабукуро и Иля Ивашка, за да се класира за третия кръг на надпреварата без нито един загубен сет по пътя си.

По време на двубоя си от втория етап първата ни ракета имаше удоволствието да се радва и на подкрепата на своята приятелка Мадалина Геня от трибуните, която през последните седмици имаше професионални ангажименти, включително премиера на филм, заради които не можеше да присъства на мачовете му в Куинс.

Румънската актриса и модел обаче бързо се завърна в ложата на нашето момче и публикува серия от видеа и снимки от успеха му над Ивашка, към които добави: "Григор е под пара! Обичаме те! Гордеем се с теб!". Красавицата сподели и обща снимка със сънародника ни след края на срещата, прибавяйки надпис: "Толкова много любов в една снимка".

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Толкова много любов в една снимка": Мадалина Геня се завърна в ложата на Григор за Уимбълдън Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно | мадалина геня | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook