Томич ще си получи парите за Уимбълдън, ако две години не прави нарушения

от в 15:58 на 20.07.2019
Георги Христов

Съветът на турнирите от Големия шлем са решили да променят наказанието на Бърнард Томич за поведението му по време на Уимбълдън. Тогава австралиецът беше глобен с 45 000 паунда за несериозно отношение към мача от първия кръг Жо-Вилфрeд Цонга. Томич загуби с 2:6, 1:6, 4:6 за 58 минути игра.

Очакваше се той да не получи никаква част от заработените 45 000 паунда за влизането в основната схема.

В крайна сметка е взето решение Томич да получи една четвърт от спечеленото, но само при условие, че две години не нарушава никакви правила по време на турнирите от Големия шлем.

Оцени тази статия:
Томич ще си получи парите за Уимбълдън, ако две години не прави нарушения Георги Христов
Теми:  
бърнард томич | скандали | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари



Още по темата

Следвайте ни в Facebook