Цвети Пиронкова разказа за карантината си в Мелбърн (видео)

от в 10:04 на 29.01.2021
Мирела Николова

Последните две седмици бяха истинско изпитание за тенисистите в Мелбърн, някои от които нямаха право изобщо да излизат от стаите си, тъй като бяха поставени под строга карантина заради заразен служител в самолета, в който са пътували. Първоначално беше съобщено, че Цветана Пиронкова е била част от един от тези полети, но за наше щастие, впоследствие се оказа, че това е фалшива информация и нашето момиче можеше да се възползва от възможността да прекарва 5 часа извън хотелската си стая. 

Днес карантинният период на всички състезатели изтече и те вече могат да се насладят на свободата си извън хотела. Пловдивчанката публикува кратко видео в профила си в Инстаграм, в което разказа повече за това как е прекарала времето си там и как се чувства в момента. 

"Здравейте и добре дошли в моята стая, а в случая и йога студио, където прекарвам дните си през последните две седмици. Всъщност днес е последният ден от задължителната карантина за тенисистите в Австралия и съм доста развълнувана, защото от утре ще имаме възможност да се придвижваме свободно в града и да тренираме когато и по колкото поискаме в Мелбърн парк.

От други ден започва и подгряващият турнир преди Аустрелиън Оупън, на който аз ще взема участие. Нямам търпение и много се вълнувам!", завърши Цвети.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Цвети Пиронкова разказа за карантината си в Мелбърн (видео) Мирела Николова
Теми:  
wta | Аустрелиън Оупън | бг тенис | мелбърн | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook