Турнир, в който ще играе Григор Димитров, ще бъде с увеличена схема

от в 18:44 на 23.01.2021
Диана Андреева

Провеждането на Australian Open през 2021 изправи организаторите и властите в страната пред множество трудности. Освен, че трябваше да осигурят персонал, който да се грижи за тенисистите по време на тяхната изолация, те планираха и провеждането на шест други надпревари, които да се състоят в Мелбърн през следващия месец - Great Ocean Road Open, Murray River Open, Gippsland Trophy, Yarra Valley Classic и Phillip Island Trophy.

Двете ATP надпревари, които ще се състоят в Melbourne Park ще дадат шанс на 56-ма тенисисти да се включат в основната схема, като турнирът няма да има квалификации. Част от играчите планират да не се включат в никой турнир преди Australian Open, тъй като след 14-дневната карантина това би бил "стрес за организма", както сподели Хуан Карлос Фереро в интервю. 

През първата седмица на февруари ще можем да наблюдаваме и двамата ни представители, които в момента са в Мелбърн. Григор Димитров ще участва в Murray River Open, заедно с Ник Кирьос, Стан Вавринка, Феликс Оже-Алиасим, Борна Чорич, Каспър Рууд, Тейлър Фриц и Уго Юмбер. Благодарение на успеха си в квалификациите на Australian Open, Цветана Пиронкова си осигури място и в един от двата WTA турнира, където ще започне директно от основната схема.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Турнир, в който ще играе Григор Димитров, ще бъде с увеличена схема Диана Андреева
Теми:  
Австралия | Григро Димитров | мелбърн | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook